August 15, 2022

About

And you’re here. There’s a fire in your belly.I love that. I feel it too. I want to help you burn even brighter, beautiful.

But first, let me introduce myself properly. I’m Dyan Heffner.
I’m a writer, coach, speaker, seeker. I guide passion-fuelled women out of fear and uncertainty, and into lives, blogs and businesses they love (and truly desire).

Thanks you!

Must see

Cetak Buku Secara Print On Demand (POD) Serendah RM5 Senaskhah

  SERIUSLAH?? CETAK BUKU RM5 JE??  Betul! Hanya bermodalkan RM250, anda dah boleh cetak buku sendiri secara "Print On Demand" dengan cetakan minima 50 naskhah sahaja! Sangat-sangat sesuai buat anda yang baru pertama kali...

PROMOSI TAHUN BARU CINA 2022! DISKAUN 50% UNTUK FLYERS A5 1000PCS!

Khas buat usahawan dan pemilik bisnes yang tengah mencari supplier untuk cetakan flyers! Kami menawarkan harga cetakan flyers yang sangat2 berpatutan. Jom promosikan perniagaan korang semua! Gandakan keuntungan dengan hanya kos yang sangat minima! Apa yg special tentang flyers kami?  ❤️ Harga murah dan pastinya berbaloi ❤️ Cetakan yang...
Cetak buku murah

TERINGIN NAK CETAK BUKU ANDA SENDIRI? KAMI TAWARKAN HARGA SERENDAH RM5 SENASKHAH

Buat anda yang pertama kali nak cetak buku, komik atau majalah anda sendiri tapi tak tau macam mana nk bermula..  Jangan risau! Kami di UPrint dah bantu ribuan pelanggan kami yang kebanyakannya sama macam anda pelanggan pertama kali dan baru nak cuba-cuba cetak buku dengan kuantiti yang sedikit. Proses yang sangat mudah!  Anda hanya perlu: -Berhubung dengan kami secara online sahaja -Berikan PDF untuk cover buku dan content teks  -Pembayaran penuh dilakukan  -Semakan design akan dibuat -Proses cetakan dibuat hanya selepas design dipersetujui -Apabila buku siap dicetak, anda boleh ambil di UPrint atau kami uruskan penghantaran buku terus ke rumah anda Berminat nak buat tempahan? Apa tunggu lagi? Jangan malu jangan segan..  Nak buat pembelian?  Klik --> TEMPAH...