cetak buku murah

🎉 CETAK BUKU, NOVEL, KOMIK, MAJALAH ANDA SENDIRI SERENDAH RM5! TEMPAH SEKARANG! 🔥

Anda teringin nak buat buku anda sendiri? novel anda sendiri? majalah anda sendiri? Ataupun komik anda sendiri? Tapi masih buntu dan tahu kat mana nak buat cetakan.. Jangan risau UPrint akan bantu anda!

Dengan kepakaran lebih 30 tahun dalam dunia percetakan, jaminan kualiti cetakan yang bermutu tinggi membuatkan pelanggan kami sayang dan terus memberi sokongan.

Yang paling best.. Harga yang kami tawarkan sangat berpatutan dan menepati bajet anda! Cetak buku je bermula dengan RM5!! Gilerr murah kan! 😃

⚡️ Bukan itu sahaja! Anda akan menikmati potongan harga sebanyak 50% untuk tempahan bookmark khas untuk promosi kali ini!

📌 PROMOSI ISTIMEWA MALAYSIA DAY INI SAH DARI 20 SEPTEMBER 2021 HINGGA 30 SEPTEMBER 2021! JANGAN TERLEPAS!

Di waktu pandemik ini, ia tidak menghalang kami dari terus menerima tempahan dari seluruh Malaysia. Kami menawarkan servis cetakan digital di atas talian. Sangat mudah!

Anda berminat? Klik –> TEMPAH SEKARANG!

——————————————

*Terma & Syarat

1️⃣  Setiap pesanan tempahan anda akan mula diproses bermula pada 1 Oktober 2021 dengan pembayaran penuh telah dibuat oleh anda

2️⃣  Harga promosi ini tidak termasuk kos penghantaran dan rekaan

3️⃣  Selepas pembayaran dibuat, berikan bukti pembayaran kepada Uprint melaui email/whatsapp/FB Messenger.

4️⃣  Berikan kami design anda dalam bentuk file pdf pada kami di Email : [email protected]

5️⃣  Cetakan akan dimulakan dengan mengambil masa selama 14-21 hari waktu bekerja hanya selepas proses semakan design dipersetujui.

6️⃣  Selepas tempahan anda telah siap, kami akan lakukan penghantaran terus kepada anda

7️⃣  Tertakluk pada terma dan syarat